cristina chicos psihoterapeut adlerian

Psihoterapeut Bucuresti

Bun venit!

Sunt Cristina Chicoș, Psihoterapeut Specialist, specialitatea Psihoterapie Adleriană. Sunt licențiată în psihologie, am făcut un master în Managementul Resurselor Umane și formare în Psihoterapie Adleriană, unde am studiat atât cu psihoterapeuți din țară, cât și din străinătate. Mai multe detalii despre formarea mea profesională puteți găsiți aici.

Mi-am deschis practica privată în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie – Cristina Chicoș în 2016 și de atunci lucrez cu toate categoriile de vârstă, într-un cadru clinic divers, format din tulburări mentale, stări de suferință psihosociale sau psihosomatice și comportamente disfuncționale.

Am o abordare simplă și prietenoasă, prin care urmăresc să asigur un cadru confortabil, securizant, pentru cei ce hotărăsc să folosească psihoterapia.

Conform studiilor de specialitate, succesul psihoterapiei este puternic corelat cu relația psihoterapeutică, adică interacțiunea dintre psihoterapeut și client/pacient, iar cel mai bun psihoterapeut este psihoterapeutul potrivit, adică cel pe care îl asociem, neconștient de cele mai multe ori, cu factori familiari.

Din cabinet am înțeles că psihoterapia poate oferi resurse valoroase tuturor celor interesați dacă este înțeleasă responsabilitatea pe care o presupune.

Mai multe detalii despre mijloace de contact și programări găsiți aici.